Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Despre noi
DESPRE NOI

EVWTIRES este divizia de vânzări anvelope a EVW Holding. CE VINDEM? Anvelope premium și second line pentru vehicule comerciale. Anvelope Bandag reșapate în propria fabrică – cea mai modernă tehnologie Bandag. Anvelopele reșapate Bandag reprezintă o solutie optimă pentru scăderea costurilor prin obținerea unui randament foarte bun la rulare. Specialiștii noștri vă pot ajuta cu toate informațiile necesare astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii pentru afacerea dumneavoastră.

Ca urmare a tendințelor tot mai pregnante în piața transportatorilor de a căuta în permanență soluții de reducere a costurilor de transport pe km, EVW Holding a decis să investească într-o fabrică de anvelope reșapate de cea mai bună calitate. Găsiți mai multe detalii despre Bandag pe pagina de prezentare.

Mărci comercializate: PREMIUM> Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin; SECOND LINE> Firestone, Fulda, Barum, Semperit, Kormoran; REȘAPATE> Bandag.

 

DESPRE EVW HOLDING

EVW Holding este un business construit de peste 24 de ani în jurul camionului. Oferim azi servicii integrate clienţilor noştri, transportatorii, prin cele cinci divizii de business:

- vânzări camioane noi (DAF, Isuzu, Tatra Phoenix, VDL Bus & Coach)

- vânzări camioane rulate (toate mărcile)- EVWTRUCKS

- service camioane (Service Autorizat DAF, toate mărcile) - EVWSERVICE;

- vânzări piese camioane (OE şi after-market) - EVWPARTS

- vânzări anvelope camioane (anvelope premium şi second line) - EVWTIRES.