Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Despre noi
VIZIUNE ȘI MISIUNE

Ne dorim să devenim partenerul complet pentru orice transportator din România și Republica Moldova. Prin eforturile noastre îndreptate permanent spre dezvoltare, căutăm să integrăm cât mai eficient soluții viabile într-un sistem care care să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor partenerilor noștri. Suntem responsabili față de cei 500 de angajați și ne străduim să le oferim mediul ideal pentru un viitor sigur în care împreună să oferim soluții viabile pentru viitor. Suntem responsabili față de societatea în care trăim și prin Asociația Mundia ne aducem aportul la îmbunătățirea calițății vieții copiilor cu deficiențe de vedere. Suntem responsabili față de mediul înconjurător și căutăm în permanență soluții ecologice și sustenabile.

În sprijinul acestei viziuni, EVW Holding este azi o companie care aduce în piață game complete de vehicule comerciale pentru transport rutier, începând de la vehicule ușoare de 3,5 tone și până la vehicule grele de peste 16 tone. Calitatea vehiculelor comercializate de EVW, este garantată prin brand-urile comercializate: DAF, Isuzu și Tatra. Modelele din portofoliu deservesc o mare diversitate aplicații din domeniul transporturilor și din domenii complementare: transport internațional, distribuție, construcții, servicii municipalitate, transporturi agricole plus gamele de vehicule specializate care deserves domenii diverse.

Activitatea noastră se completează binențeles prin servicii aftersales complete și de calitate prin care să venim în permanent în întâmpinarea nevoilor partenerilor nostri. Astfel prin divizia de vânzâri vehicule comerciale rulate, oferim alternative mai avantajoase din punct de vedere al prețurilor de achiziție, însă păstrând standardele înalte de calitate.

În vederea oricărei achiziții suntem pregătiți să oferim consultanță de specialitate, până la preluarea dosarului de finanțare și procesarea acestuia în cel mai scurt timp. Parteneriatele dezvltate cu importanți jucători pe piața financiară din România, ne ajută să oferim clienților pachete avantajoase de leasing, buy back și trade in.

Binențeles oferim partenerilor noștri servicii complete post achiziție: piese pentru orice marcă și model de vehicul comercial, anvelope pentru orice tip de vehicul comercial și nu în ultimul rând, service autorizat prin cele 9 filiale EVW din România și Repblica Moldova.