Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
DAF ROADSHOW 2013 ÎN ROMÂNIA

Pentru prima dată în ultimii cinci ani, convoiul DAF Roadshow a poposit în România la Arad şi Bucureşti

DAF Roadshow 2013 prezent în cincisprezece ţări europene, a adus anul acesta două reprezentări în România, fiind prezent în ţara noastră pentru prima dată în ultimii cinci ani.

Prima oprire a avut loc la sediul EVW Holding din Arad pe data de 15 mai şi a stârnit o curiozitate demnă de invidiat, peste 120 de clienţi importanţi din vestul ţării onorându-ne cu prezenţa. Al doilea popas al convoiului DAF pe teritoriul României a avut loc în capitală, unde ne-am bucurat de asemenea de o asistenţă numeroasă, având alături mulţi key accounts din zona de sud.

 

Binenţeles, cea mai mare atracţie a Roadshow-ului a reprezentat-o şofarea vehiculelor din caravană, venite special din Olanda: CF şi LF ATe (Advanced Transport Efficiency) şi, în premieră, două camioane noi XF EURO6. Magazinul mobil de piese DAF a reprezentat deliciul celor ce au ţinut să atingă şi să achiziţioneze piese OE şi obiecte promoţionale DAF genuine.

Ca urmare a acţiunilor de la Arad şi Bucureşti, divizia de vânzări camioane a semnalat primele discuţii importante în vederea achiziţiei de XF EURO6 în România şi 25 de comenzi pentru vehicule EURO5.

EVW Holding, unicul dealer DAF în România, continuă în acest fel campania agresivă de marketing, parte a strategiei pe 2013. Scopul importatorului DAF este acela de a impulsiona prin acţiuni bine targetate vânzările de unităţi noi EURO5 (posibile numai până la finalul anului 2013). În acelaşi timp începem să aducem aproape de client gama EURO6 acum prin XF şi până la sfârşitul verii şi prin noile modele CF şi LF.

EVW Holding este un business construit de peste 21 de ani în jurul camionului. Oferim azi servicii integrate clienţilor noştri, transportatorii, prin cele cinci divizii de business:

-vânzări camioane noi (DAF, Isuzu, Tatra Phoenix)
-vânzări camioane rulate (toate mărcile)
-service camioane (Service Autorizat DAF, service pentru toate mărcile de vehicule comerciale)
-vânzări piese camioane (OE DAF şi after-market)
-vânzări anvelope camioane (anvelope premium şi second line).