Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
EVW HOLDING SUSȚINE CAMPIOANA ROMÂNIEI LA RUGBY – RCM MVT TIMIȘOARA

MVT Logistik, prin directorul său general, dl. Dan Dinu a convins EVW Holding să susţină echipa de rugby RCM MVT Timişoara. Nu a fost o decizie uşoară pentru EVW având în vedere că discutăm de cel mai mare contract de sponsorizare către o echipă de rugby din România. În acelaşi timp, paradoxal, nu a fost o decizie foarte grea. Atât EVW Holding cât si RCM MVT Timişoara sunt jucători grei care fac performanţă în mod constant pe scenele unde evoluează.

“Ne asociem la nivel de imagine cu un club puternic, cu un sport greu, care degajă forţă, intensitate şi energie, precum camioanele noastre. Ne asumăm responsabilitate socială, dorim să punem umărul la atragerea copiilor către sport şi îi încurajăm să-şi consume energia într-un mod pozitiv şi organizat. Nu orice sport se poate asocia ca imagine un camion. Rugby-ul e un sport important, deşi nu foarte promovat în România; în colaborare cu echipa timişoreană îi putem creşte popularitatea. Încercăm să îndrumăm copiii spre sport, spre rugby.“ – declară Gabriel Stanciu, COO al EVW Holding, în cadrul conferinţei de presă care a avut loc la Timişoara pe 2 iulie.

EVW Holding este un business construit de peste 21 de ani în jurul camionului. Oferim azi servicii integrate clienţilor noştri, transportatorii, prin cele cinci divizii de business:

-vânzări camioane noi (DAF, Isuzu, Tatra Phoenix);
-vânzări camioane rulate (toate mărcile);
-service camioane (Service Autorizat DAF, service pentru toate mărcile de vehicule comerciale);
-vânzări piese camioane (OE DAF şi after-market);
-vânzări anvelope camioane (anvelope premium şi second line).