Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
EVW HOLDING PRODUCE ANVELOPE REȘAPATE

Ca urmare a tendințelor tot mai pregnante în piața transportatorilor de a căuta în permanență soluții de reducere a costurilor de transport pe km, EVW Holding a decis să investească într-o fabrică de anvelope reșapate de cea mai bună calitate.

Pentru ca Bridgestone este unul dintre partenerii strategici ai EVWTIRES, divizia de vânzări anvelope pentru vehicule comerciale a EVW Holding, am ales soluția Bandag. Bandag, este lider mondial în reșaparea la rece și parte a grupului de companii Bridgestone Corporation.

Investiția a fost de asemenea determinată de responsabilitățile noastre sociale și de mediu. Pe scurt, EVW Holding este pe deplin dedicată angajamentelor sale de protecție a mediului înconjurător și responsabilitate socială.

De mai bine de 50 de ani, distribuitorii Bandag au fost nume de referință, la nivel mondial, pentru fabricarea anvelopelor reșapate de calitate superioară.  Firma Bandag susține activitatea distribuitorilor săi, oferindu-le o gamă exclusivă de echipamente, expertiză tehnică și seminarii detaliate de instruire în procesul  de reșapare al Bandag.

Gama extinsă de produse marca Bandag include produse extrem de performante, pentru orice tip de aplicație, în orice zonă geografică. Bandag concepe produse în scopul de a oferi cel mai mic cost pe kilometru pentru flota auto.

Tehnologia unică și avansată Bandag - de reșapare la rece a anvelopelor - utilizează mai puțină energie pentru fabricarea unui produs a cărui performanță la uzură este similară cu cea a unei anvelope noi. Fabrica folosește exclusiv procesul de reșapare la rece, specific tehnologiei Bandag, pentru toate mărimile de anvelope și toate vehiculele comerciale cu masa peste 3.5 tone. În primul an se estimează reșaparea a 4.000 de anvelope, capacitatea maximă a fabricii fiind de 16.000 unități anual. În funcție de cerințele pieței, capacitatea de producție poate fi mărită, în condițiile în care va apărea și oportunitatea exportului.