Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
PIESE ORIGINALE DAF MANUFACTURATE DE PRODUCATOR

testate la cele mai înalte standarde de calitate DAF, beneficiază de aceleași condiții de garanție precum piesele noi

CEA MAI COMPLETĂ GAMĂ DE REMANUFACTURATE DIN PIAȚĂ.
DAF oferă prin EVW Holding cele mai diversificate și complete game de piese schimb remanufacturate din piață - o alternativă de înaltă calitate pentru un număr mare de componente, cum ar fi: motoare, electromotoare, alternatoare, transmisii, ambreiaje, supape, elemente de injecție, pompe apă, turbosuflante și compresoare. Toate acestea sunt cunoscute ca DAF piese remanufacturate.

CALITATE ECHIVALENTĂ CU A PIESELOR NOI, CONDIȚII DE GARANȚIE IDENTICE.
La fel ca piesele DAF originale, piesele de schimb remanufacturate satisfac  toate standardele de calitate. Toate piesele remanufacturate sunt testate conform standardelor DAF. Procedurile de testare DAF asigură un nivel de  calitate echivalent cu cel al pieselor noi. Prin urmare, piesele remanufacturate beneficiază de aceleași condiții de garanție precum piesele noi DAF.

PREȚURI MAI MICI.
Utilizarea pieselor remanufacturate conduce la economii considerabile de costuri. Cu DAF piese de schimb remanufacturate, vă reduceți substanțial costurile operaționale prin înlocuirea rapidă a componentelor la prețuri atractive. Rambursarea taxei de depozit de realizează automat, în momentul livrării piesei.

CONTACTE DIRECTE SELLERI PIESE: http://www.evwholding.ro/contacte