Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
BANDAG
BANDAG

SOLUȚIA SIGURĂ, ECONOMICĂ ȘI ECOLOGICĂ

Ca cel mai de încredere furnizor mondial de sisteme de reșapare a anvelopelor premium, Bandag îmbină de peste 60 de ani de experiență în industrie, cu o dedicație fără compromisuri, siguranța și fiabilitatea. 
Gama noastra variata de produse ofera kilometraj si performate comparabile cu cle ale anvelopelor noi premium, la costuri reduse.
Bandag, parte a Bridgestone - cel mai mare producător de anvelope din lume -  oferă o selecție largă de modele de anvelope reșapate, acoperind toate aplicațiile posibile si toate condițiile de condus în Europa, fără niciun compromis.

DE CE SĂ ALEGI REȘAPATE?

- Anvelopele reșapate aduc în medie, un cost pe kilometru cu 30% mai redus decât anvelopele noi. Cu cât o carcasă se poate reșapa de mai multe ori, cu atât costul de utilizare a anvelopei va mai mic. Cu o economie totală de până la 19% dacă se reșapează a doua oară.

- Fiabilitatea și performanța anvelopelor reșapate sunt similare cu cele ale anvelopelor noi.

- Deșeuri reduse, consumul de materii prime. În medie, cu 70% mai puțin ulei decât o anvelopă nouă, emisiile de CO2 reduse.

- Conțin cu până la 14 kg mai puțin oțel.

- O rețea de peste 100 dealeri specializați, în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

- Servicii rapide, flexibile și de înaltă calitate.

 

FORMARE ȘI CALIFICARE A EXPERȚILOR

Procesul nostru standard de reșapare, executat de personal cu înaltă pregătire și experiență și auditat continuu de propria noastră echipă de ingineri de servicii tehnice, asigură că, indiferent unde vă aflați, puteți avea incredere întotdeauna  în anvelopele Bandag.Centrul de educație europeană Bandag oferă instruire de ultimă generație operatorilor în domeniile analizei carcasei și al procesului de reșapare în sine.

CONTROL STRICT AL CALITĂȚII

Auditele anuale efectuate de inginerii noștri de servicii tehnice interne, instruirea obligatorie și certificarea ISO 9000 Bandag fac toate parte din sistemul global de certificare a calității Bandag.

CONFORMITATE REGLEMENTARĂ COMPLETĂ

Dealerii francizați Bandag din Uniunea Europeană respectă Regulamentul UN ECE109, care asigură că fiecare reșapare respectă aceleași standarde de calitate și fiabilitate ca și cele aplicabile anvelopelor noi.

Pentru detalii și oferte vă rugăm să vă adresați dealerului EVW Holding, din zona dumneavoastră. AICI