Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
20 ANI DAF IN ROMANIA - prin EVW Holding

...un început în1996 - un la mulți ani în 2016!

Povestea acestei istorii începe cu 20 de ani în urmă, când E van Wijk, prima întreprindere privată de transport din România, pune bazele colaborării cu prestigiosul producător batav de vehicule grele DAF Trucks N.V.

E van Wijk devenea atunci reprezentant oficial DAF after-sales în România. Începusem să mișcăm lucrurile cu precizie olandeză, începusem să punem baze moderne pentru dezvoltarea unui  business suport pentru transportatorii de marfă.

20 de ani în care E van Wijk și, în istoria mai recentă,  EVW Holding, s-au confundat cu DAF pe piața din România și Republica Moldova. În toți acești ani, EVW Holding și-a dezvoltat în permanență infrastructura și serviciile, având ca scop soluția completă pentru transportatori și pentru deservirea cât mai bună a nevoilor acestora.

În anul 1996, E van Wijk devine importator și dealer oficial DAF în România pe partea de vânzări vehicule comerciale DAF și din 2001 EVW Holding este unic importator și dealer DAF în România. Începând cu anul 2000 și până în 2008 compania clujeană și-a construit o rețea cu acoperire națională.

Rezultatele eforturilor începute în 1996, au fost recunoscute de piață în anii 2006 și 2009 când EVW Holding a ocupat locul 1 în România pe vânzări vehicule comerciale peste 18 tone.

“Atunci când întâlnim un DAF pe șosea, noi ne simțim acasă.”