Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
DAF ROADSHOW ROMANIA 2016

caravana oficială DAF, anul acesta la București și Bacău

EVW Holding, unicul importator și dealer autorizat DAF în România, a susținut DAF Roadshow România 2016!

BUCUREȘTI –  5 MAI / locație: Academia Titi Aur
Cel mai complex autodrom din țară - Academia Titi Aur – a găzduit în data de 5 mai, evenimentul DAF Roadshow România pentru zona de sud a țării. La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai celor mai importanți clienți din zona de sud a tării. Totodată, anul acesta EVW Holding și DAF sărbătoresc 20 de ani de colaborare, 20 de ani de când EVW Holding este dealer DAF în țara noastră.

Participanții la eveniment au avut ocazia sa testeze vehiculele oficiale pregătite special de fabrică pentru DAF Roadshow 2016: XF 510 FT, CF 460 FAD, CF 440 FAT, CF 370 FAR si LF 250. Cei prezenți au luat parte la experiențe ride & drive pe asfalt și macadam, ateliere de îndemînare și manevrabilitate, testări ale eficienței sistemului MX Engine Break și prezentări ale noilor sisteme PCC (Predictive Cruise Control), ACC (Adaptive Cruise Control), AEBS (Automatic Emergency Breaking System) și FCW (Forward Collision Warning).

În premieră, EVW Holding a adus în România și a expus primele vehicule demo VDL (noul autocar VDL Futura și autobuzul VDL Berchoff Ambassador). EVW Holding este unic dealer VDL Bus & Coach în România din luna decembrie 2015.

Cei mai norocoși dintre clienții și partenerii prezenți, au câștigat excursii DAF Experience la Eindhoven – cartierul general al DAF și Leyland – Marea Britanie.

BACĂU – 11 și 12 MAI / locație: Speed Park Bacău
Cel mai performant circuit de carting din România, Speed Park Bacău a găzduit în 11 și 12 mai evenimentul DAF Roadshow România pentru zona Moldovei. În cadrul acestui eveniment EVW Holding a sărbătorit 10 ani de la inaugurarea sediului filialei din Bacău.

Colaboratorii care au dat curs invitației noastre, au avut ocazia să observe toate vehiculele demo pregătite special de către partenerul nostru olandez pentru acest eveniment și de asemenea autocarele și autobuzele VDL (EVW Holding este din decembrie 2015, dealer oficial VDL Bus & Coach în România).

Competiția de carting organizată special pentru clienți a reprezentat una dintre principalele atracții, avînd în vedere și locația aleasă. Clienții și copiii prezenți s-au întrecut și și-au testat abilitățile de pilotaj pe tot parcursul celor două zile ale evenimentului. 

Mulțumim pe această cale tuturor partenerilor care ne-au fost alături și anul acesta la DAF Roadshow, colegilor care au făcut posibilă desfășurarea celor două evenimente și furnizorilor care ne-au pus la dispoziție două locații potrivite pentru acest tip de eveniment: Academia Titi Aur și Speed Park Bacău.