Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
DAF TRUCKS, PRODUCATORUL DE CAMIOANE AL ANULUI

Performanțele camioanelor DAF au fost reconfirmate, și se dovedesc a fi un adevărat succes printre principalii operatori de flote comerciale din Marea Britanie. Recent, un exigent juriu a acordat o serie de premii prestigioase seriilor LF si XF în cadrul Galei Premiilor Flotelor Comerciale. Acestea au fost apreciate pentru costul scazut de operare și pentru fiabilitate. De asemenea, DAF a primit aprecieri generale pentru serviciul ITS și deservirea impecabilă a clienților. Mai jos puteți citi comunicatul oficial DAF:

DAF Trucks a obținut trei premii prestigioase la ediția din 2016 a Galei Premiilor Flotelor Comerciale: pe lângă premiul “Producătorul de Camioane al Anului” obținut de DAF Trucks, camionul DAF – LF a fost votat “Cel Mai Bun Camion Urban” iar seria DAF – CF a câștigat premiul ,,Cel Mai Bun Camion Pentru Distribuție” . Este pentru al doilea an la rând când DAF Trucks câștigă Premiul Flotelor Comerciale atât pentru camioanele din seria LF, cât și ,,Producătorul de Camioane al Anului”.

Ceremonia de acordare a Premiilor Flotelor Comerciale fost găzduită in Birmingham UK, la Hotelul Hilton Metropole. ,,Aceste premii au o valoare deosebită pentru noi, deoarece reprezintă o recunoaștere din partea principalilor operatori de flote comerciale din Marea Britanie, cu o bună cunoaștere a nevoilor acestui domeniu” a declarat Richard Zink, Director de Marketing & Vânzări si Membru al Board-ului DAF Trucks N.V. ,,Aceste premii subliniază calitatea impecabilă atît a camioanelor cât și a serviciilor noastre, care contribuie la mentinerea celui mai scăzut cost total de operare al camionului, și eficiența maximă în transport, de care beneficiază zi de zi clienții noștri. Pentru aceste motive DAF este de mai bine de 20 de ani la rând liderul pieței în UK”.

Comentând pe marginea premiului ,,Producătorul de Camioane al Anului”  membrii juriului au declarat: ,,De la calitatea camioanelor și până la serviciul fără egal DAF ITS Road Assistance, DAF acoperă toate nevoile unui operator de flote comerciale. În plus, rețeaua sa de dealeri are în vedere deservirea clientelei in cel mai bun mod. DAF a devenit un exemplu în această industrie”. Recent, seria DAF XF a obținut titlurile de ,,Camionul de flotă al anului” și ,,Master Truck al anului” acordate în UK respectiv Polonia, în timp ce seria CF a primit premiul de ,,Cel mai bun camion de distribuție” în Irlanda.

Gala Premiilor Flotelor Comerciale este organizată de revista britanică de top ,,Commercial Fleet”.