Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
EVW Holding actual TH Trucks, livrează 12 camioane DAF XF către Samogin Trans

SAMOGIN TRANS, în parteneriat cu EVW Holding actual TH Trucks, își completează flota de transport internațional cu 12 camioane DAF XF

 

EVW Holding actual TH Trucks, a livrat către SAMOGIN TRANS în lunile iunie și iulie un lot de 12 autotractoare DAF XF, prin care compania a ales să-și doteze flota cu noul model al producătorului olandez, câștigător al titlului “Internationl Truck Of The Year 2018”.

Compania Samogin Trans este un jucător relevant pe piața regională de transporturi internaționale, cu sediul în județul Bihor; camioanele lor acoperă în special ruta Italia-România, cu extindere spre Africa de Nord. Flota de transport cuprinde peste 40 de autotractoare, din care 30 unități DAF.

 

Vehiculele livrate de EVW Holding actual TH Trucks, sunt de tip DAF XF 480 FT, echipate pentru transport internațional, fiind dotate cu toate sistemele de siguranță și setari ale motorului pentru un consum eficient de combustibil.

Predarea a avut loc pe durata lunilor iunie și iulie, la sediul EVW Holding actual TH Trucks din Gilău, fiind preluate în același timp în regim trade-in un număr de 12 unități modelul DAF XF105.460.

EVW Holding actual TH Trucks, este, după primele 5 luni din 2018, liderul pieței de camioane noi, având o cotă de piață de 21% pe segmentul de camioane peste 16 tone, și urmează îndeaproape evoluția producătorului olandez DAF, care pe aceeași perioadă se situează în fruntea clasamentului european al vânzărilor de camioane noi.