Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
EVW HOLDING LIVREAZA INCA 11 UNITATI LA WETRALOG ROMANIA

EVW Holding a încheiat, în luna octombrie 2015, cu succes, o livrare importantă de vehicule comerciale DAF către compania germană Wetralog, subsidiara din România. Este vorba de 11 unități FT XF 460 Super Space Cab care vin să înnoiască o parte a flotei românești a Wetralog. Acest deal vine să confirme parteneriatul inițiat anul trecut în luna decembrie, când s-au livrat către Wetralog 10 unități din aceeași configurație.

Toate camioanele sunt dotate cu toate sistemele de securitate necesare conform legislației în vigoare: ACC (Adaptive Cruise Control), FCW (Forward Collision Warning), AEBS (Automated Emergency Braking System). Suplimentar clientul a optat pentru VSC (Electronic Vehicle Stability Control) pentru îmbunătațirea activă a siguranței vehiculului și a traficului și o mai bună stabilitate direcțională. Clientul a mai adaugat DAF Night Lock pentru îmbunătățirea siguranței vehiculului pe timp de noapte.

Wetralog a decis să meargă în continuare pe camioane DAF, date fiind raportul calitate-preț excelent, consumul foarte bun și fiabilitatea. Rețeaua de service-uri DAF de pe teritoriul României și serviciile ITS (International Truck Service) de bună calitate au fost de asemenea atuuri importante pe care clientul le apreciază. Negocierile au durat foarte putin, dată fiind experiența anterioară a clientului pe aceasta configurație, luându-se rapid decizia de achiziție și demarându-se formalitățile.

Compania Wetralog are ca obiect de activitate transportul rutier intern și international de mărfuri.