Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
EVW HOLDING - NOUL PARTENER OFICIAL VDL BUS & COACH IN ROMANIA

EVW Holding SRL a fost desemnată distribuitorul oficial al produselor VDL Bus & Coach în România. EVW Holding  va fi responsabilă de vânzări autobuze și autocare noi VDL, vânzări autobuze rulate și toate celelalte activităţi post-vânzare VDL pe piaţa românească.

EVW şi-a demonstrat capacitatea de a crea o marcă de calitate pe piaţa românească, pe o perioadă lungă de timp. Ambele companii sunt afaceri de familie, extrem de stabile din punct de vedere financiar şi au o viziune comună pe termen lung asupra relaţiilor comerciale şi a relaţiilor cu clienţii.” susţine Marcel Jacobs, Director de Vânzări al VDL Bus & Coach. „Prin parteneriatul cu EVW, clienţii noştri se pot baza pe ateliere de lucru moderne şi de înaltă calitate, aflate mereu la îndemână.” Prin adăugarea VDL Bus & Coach în portofoliu, organizaţia va asigura şi o gamă largă de module de autobuze, autocare şi şasiuri, precum şi vânzarea de autobuze şi autocare second-hand.

VDL BUS & COACH
Activităţile principale ale VDL Bus & Coach se compun din dezvoltarea, producţia, vânzarea şi post-vânzarea unei game largi de module de autobuze, autocare şi şasiuri, precum şi din achiziţia de autobuze second-hand. Producţia se desfăşoară în Olanda şi Belgia. VDL Bus & Coach pune mare preţ pe calitate, siguranţă, durabilitate, mediu, consum redus de combustibil, confort şi costuri de întreţinere reduse. Vânzarea produselor VDL Bus & Coach se face printr-o reţea globală alcătuită din birouri de vânzări aflate în proprietatea companiei, importatori şi agenţi din peste 30 de ţări. Astfel este posibilă identificarea de soluţii de transport personalizate. În sectorul post-vânzare şi întreţinere, clienţii se pot baza pe asistenţă rapidă şi eficientă din partea angajaţilor VDL Bus & Coach în oricare dintre numeroasele locaţii de service. Livrarea pieselor de schimb şi a accesoriilor la destinaţia dorită, în cel mai scurt timp, este posibilă cu ajutorul reţelei de distribuţie extinse. VDL Bus & Coach este unul dintre cei mai mari producători de autobuze din Europa.

SERVICE SI PIESE DE SCHIMB
EVW Holding deţine filiale în 9 oraşe din România: Cluj-Napoca, Arad, Bacău, Brașov, Bucureşti, Constanța, Craiova, Iași şi Gilău, judeţul Cluj– acolo unde se află sediul central al companiei. Toate diviziile comerciale menționate sunt reprezentate în fiecare din cele 9 filiale, alcătuind o organizație de tip matrice și permițând astfel companiei să asigure acoperire pe întreg teritoriul românesc. Paul Mureșan, reprezentant al EVW Holding SRL a declarat: „Prin preluarea produselor VDL Bus & Coach de înaltă clasă, în portofoliu, EVW îşi extinde din nou gama. De peste 2 decenii, EVW oferă servicii și produse de ultimă generaţie clienților săi de pe piața românească.”

VDL GROUP
VDL Bus & Coach face parte din VDL Groep. VDL Groep, cu sediul în Eindhoven (Olanda), este o companie industrială internaţională, având ca obiect principal al activităţii dezvoltarea, producţia şi vânzarea de produse semifabricate, autobuze şi autocare şi de alte produse finite, precum şi asamblarea maşinilor. De la înfiinţarea sa în 1953, această afacere de familie s-a dezvoltat, ajungând să includă 88 companii active din 19 ţări, având peste 10.400 angajaţi. Avantajul VDL Groep îl reprezintă cooperarea dintre companii.”