Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
GRUPUL E. VAN WIJK PREIA HIMEX LOGISTICS

E. van Wijk, grup de transport internaţional și de automobile cu divizii în țările de Jos, România, Ucraina și Republica Moldova, a finalizat preluarea societăţii Himex Logistics cu sediul la Oldenzaal, țările de Jos, la 1 iulie 2014.

Giessen/Oldenzaal: Prin preluarea Himex Logistics, Grupul E. van Wijk își extinde în continuare serviciile în Europa de Est și ţările CSI. Directorul Himex Logistics Jan Molenaar (65) a subliniat importanța identificări unui candidat serios pentru preluarea companiei, care să garanteze continuitatea în ceea ce privește personalul și furnizarea de servicii pentru clienţi. "Van Wijk este un specialist experimentat în logistică care se străduiește să ofere aceeași calitate și standarde de servicii precum Himex. În plus, activităţile societăţii Himex sunt perfect compatibile cu activităţile din Europa de Est ale Van Wijk”, declară Jan Molenaar. Astfel preluarea nu va avea consecinţe pentru angajaţi, deoarece activităţile Himex Logistics din Oldenzaal, vor continua normal.

 

 

 

Himex Logistics este un specialist în logistică care, pe lângă activităţile legate de domeniul vamal, oferă, de asemenea, servicii de grupaj (temperatură controlată) pentru Europa de Est și ţările CSI - Comunitatea Statelor Independente. Acest lucru implică utilizarea tuturor modalităţilor disponibile, astfel încât să poată fi oferită soluţia cea mai eficientă. Încărcătura poate fi astfel livrată în întreaga lume la cheie, cu toate că o atenţie deosebită este acordată ţărilor menţionate mai sus.

Datorită acestei preluări, Grupul E. van Wijk are acum o a doua divizie în țările de Jos, în plus faţă de cele 13 alte divizii din România, Republica Moldova și Ucraina. Cu o flota de peste 300 de camioane, compania este capabilă de a transporta în mod eficient produse din Europa de Vest în Europa de Est și ţările CSI (și vice versa). Pachetul său de logistică include, de asemenea, depozitare, încărcarea si descărcarea fără depozitare sau cu timp minim de depozitare, transporturi grupate, distribuţie (inter-) naţională și serviciile vamale. Mai mult decât atât, Grupul E. van Wijk este, de asemenea, activ în sectorul auto și reprezintă branduri, cum ar fi DAF Trucks, Tatra și Isuzu în România, Republica Moldova și Ucraina. Grupul E. van Wijk are în acest moment 1100 de angajaţi entuziaşti, care conlucrează pentru a genera o cifra de afaceri de cca. 150 milioane EUR.