Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
PIESE ORIGINALE TRP - by DAFTRUCKS

calitate de producător: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule

CE ESTE TRP?  Brandul TRP face parte din portofoliul de piese schimb al PACCAR Inc., alături de brandurile DAF și PACCAR Parts. TRP “truck and trailer parts” oferă o gamă largă de piese de înaltă calitate pentru toate mărcile de camioane remorci și semiremorci.

DE CE TRP?  TRP este sinonimul calității și este considerat gama DAF second line. Piesele originale TRP îndeplinesc cele mai stricte cerințe în ceea ce privesc standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fără excepție, supuse unor teste standardizate și expuse la condiții extreme.

GARANȚIE 12 LUNI!  Noțiunile calitate și fiabilitate se află în centrul procesului de dezvoltare a produselor TRP. Toată gama de produse TRP beneficiază de garanție completă pentru 12 luni. În cazul în care montajul  se face în atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF în România), garanția de 12 luni se referă atât la componente cat și la manoperă.

Atunci când alegeți un produs autentic TRP, puteți fi sigur că achiziționați calitate la un preț competitiv. Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule.  Noi game de produse se adaugă permanent în portofoliul TRP; toate îndeplinesc aceleași standarde înalte de calitate. TRP acoperă nevoile fiecărui client la prețul corect. Un adevărat one-stop-shop pentru nevoile transportatorului.  

TRP 20 ANI. Concernul  PACCAR umple o necesitate a pieței cu ajutorul pieselor de schimb TRP; creșterea rapidă și permanentă a portofoliului de produse este evidentă. În 1994, gama de produse numara cca. 300 articole, exclusiv pentru reparații calitate de producător: filtre, perne de aer, amortizoare,electromotoare, alternatoare, elemente frânare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci,ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule și întreținere remorci. În 1998, TRP a adăugat o gamă largă de consumabile atelier service (cca. 1.400 articole), inclusiv unelte și lubrifianți. În 2001, oferta de produse a fost extinsă cu o gamă completă de piese universale pentru camioane de toate mărcile. De la 300 articole la început, până la mai mult de 72.000 articole azi.

CONTACTE DIRECTE SELLERI PIESE: http://www.evwholding.ro/contacte