Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
TURBO`S HOET ROMANIA ANIVERSEAZA 5 ANI DE ACTIVITATE

Compania s-a înființat oficial la data de 6 octombrie 2010, dovedindu-se o asociere de succes între EVW Holding și grupul Turbo`s Hoet Belgia.

La 5 ani de la înființare, cifrele arată ca Turbo`s Hoet Romania și-a asigurat un loc bine-meritat în topul firmelor de profil din România, fiind recunoscută ca unul dintre liderii de piață în sfera turbosuflantelor noi și recondiționate.

Turbo`s Hoet Romania este actualmente singurul distribuitor oficial Garrett în Romania (Master Distributor) și dealer autorizat Borg Warner. Turbosuflantele recondiționate local atrag tot mai mulți adepți ai calității garantate la un preț competitiv. Grație dotărilor din noul sediu de la Gilău, unde funcționează de la inceptului lui 2014, echipa tehnică a Turbo`s Hoet Romania a reușit cu un colectiv mic, dar pasionat, să exceleze în domeniul recondiționării. Mulți dintre clienții actuali ai companiei migrând dinspre concurență, atrași de promptitudine, seriozitate și calitatea premium - toate oferite la prețuri competitive. Considerăm important de menționat că, în prezent intregul personal tehnic Turbo`s Hoet Romania, a absolvit cursurile speciale în sesiunile de training organizate de Garrett în Marea Britanie (Honeywell-Cheadle), toți membrii echipei deținând atestate profesionale originale.

Calitatea turbosuflantelor recondiționate local în atelierul de la Gilău a fost validată și de grupul Turbo`s Hoet, pentru care compania din Romania a început producția de serie mica la export, în volume care cresc de la lună la luna. Cifrele previozionate pentru sfârșitul anului 2015 putând atinge 200 unități lunar.

Cu o imagine nouă și proaspătă în urma re-brandigului de curând implementat, Turbo`s Hoet România aduce clienților și partenerilor săi nu doar un know-how ci și susținerea unei platforme operaționale performante (soft SAP integrat, eCommerce - www.turbowebshop.turbos-hoet.be, stoc permanent de cca 1.000 repere, servicii de livrare rapidă prin curierat internațional, centru de training, asistență tehnica on-line) care și-a dovedit eficacitatea în cele mai dificile cazuri și cele mai pretentțioase solicitări.

Motto-ul de debut al companiei "Solutia Turbo totală" are tot mai multă rezonanță, în afara unui simplu slogan a devenit o emblemă apreciată de tot mai multi clienți.