Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
media
SCOALA ALTFEL

TH Trucks (ex.EVW Holding) sprijină tinerele generații și prin “școala altfel”. Programul „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” a fost dedicat activităților educative extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului guvernamental „Școala altfel”. În această săptămână nu s-au organizat cursuri conform orarului obișnuit, iar programul de învățământ s-a desfășurat cu un orar special. Scopul acestui program a fost implicarea tuturor copiilor preșcolari/elevilor și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale copiilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, nu neapărat în cele prezente în curriculumul național, și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în contexte nonformale.

În acest context compania noastră și-a deschis porțile pentru copii, care au venit și s-au bucurat de o experiență inedită prin care au avut ocazia să stea la volanul unui camion, să vadă unde și cum reparăm noi un camion, să întalnească specialiștii nostri și să simtă pulsul unei compani din domeniul automotive.

Copiii au fost de asemenea foarte încântați să vadă cu ochii lor unde și mai ales cum, arata o unitate de producție anvelope reșapate – chiar una de top, fabrica noastră de la Gilău fiind una de ultimă generație, construită la cele mai inalte standarde Bandag (by Bridgestone).

Ne bucurăm că măcar în această săptămână, am putut să oferim ceva tinerei generații: o zi altfel, o experiență sperăm noi plăcută, o “școală altfel”.